Lupine: Een afscheid in eigen stijl

Telefoon

0174 - 27.00.90 / 070 - 387.98.08

U kunt dag en nacht contact met ons opnemen via:

0174 – 27.00.90 en 070 – 387.98.08

U kunt ons een e-mail sturen op: info@lupine.nl wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Of vul onderstaand formulier in.





Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Cookie & Privacy beleid Lupine Uitvaartverzorging

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat Lupine je weten welke gegevens we verzamelen wanneer u onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat we met persoonsgegevens doen en waar u toestemming voor kunt verlenen.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van Lupine. Je dient je ervan bewust te zijn dat Lupine niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het cookie & privacy beleid en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer je offline gegevens deelt, ga je akkoord met dit privacy beleid.

Lupine respecteert de privacy van alle gebruikers van lupine.nl en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als je niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoeken wij het gebruik van onze diensten, waaronder het bezoek aan deze website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen.

Persoonsgegevens en gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor onze diensten vragen we je om persoonsgegevens (zoals voor- en achternaam, e-mail adres en telefoonnummer) te verstrekken.

In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van de website. De informatie kan bestaan uit gegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoelen wij alle gegevens die je als persoon identificeren. We vragen je niet om gevoelige informatie en slaan deze ook niet op. Alle persoonsgegevens worden door Lupine verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Deze website wordt beheerd door Lupine Uitvaartverzorging. Lupine is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.