Lupine: Een afscheid in eigen stijl

Telefoon

0174 - 27.00.90 / 070 - 387.98.08

Waarin onderscheiden wij ons:

Lupine is een uitvaartbedrijf dat 12 jaar geleden is opgericht en dat in die tijd aan de basis stond van de huidige wijze waarop uitvaarten worden georganiseerd en beleefd. Men sprak in die periode van oprichting over een onderscheidend bedrijf waarbinnen de persoonlijke aandacht volledig tot zijn recht kwam, ieder mens was uniek en zo moest ook elke uitvaart tot in de kleinste details uniek zijn. Die visie heeft ons bedrijf weten te behouden en uit weten te breiden, de horizon is in die afgelopen jaren nog meer verbreed en behaalde resultaten in het verleden bieden in deze dan ook wel degelijk een garantie voor een bijzondere en persoonlijke uitvaart. “Een op maat gemaakte uitvaart”.

lupine-1

Er is daardoor dan ook heel veel ruimte voor persoonlijk contact, aandacht en advies, vrijwel alles is mogelijk en wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om er een bijzonder afscheid van te maken. En een bijzonder afscheid kun je ook alleen maar maken door een goed persoonlijk contact, binnen ons bedrijf vertaalt zich dat in het feit dat u gedurende de uitvaartperiode continu eenzelfde uitvaartbegeleider heeft welke dag en nacht voor u klaarstaat en bereikbaar is. Daardoor zijn wij in staat om in te spelen op ideeën en plannen die gedurende de periode van de uitvaart ontstaan.

Naar de dag van het definitieve afscheid moet je immers toegroeien. Wij bieden u de ruimte om deze groei per dag te ervaren en helpen waar nodig om hierin te stimuleren, zodat het een dag wordt met bijzonder waardevolle herinneringen.  Op deze wijze hebben wij ook vorm weten te geven aan onze vier uitvaartcentra:

Al onze uitvaartcentra zijn voorzien van sfeervolle 24 uurs kamers. Deze “woonkamers” bieden de mogelijkheid om in een warme ambiance op ieder gewenst moment afscheid te nemen van een dierbare.

We leven in een snelle tijd, waarin veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Een uitvaart wordt ook meer beleefd, er is sprake van interactie en men durft aan een uitvaart geur en kleur mee te geven. Zoals de persoon is geweest, zo nemen we ook afscheid van hem of haar. De mens in zijn totaliteit moet tot z’n recht komen in een uitvaart. Of dat nu op een eigentijdse wijze is of op een traditionele manier. Ieder mens is anders, iedere wens is anders en iedere uitvaart is anders, en wij… wij zijn er om u daarbij te helpen. Sámen met u maken wij er een bijzonder en gedenkwaardig afscheid van.

Via deze website willen wij u erop wijzen dat er bij een uitvaart héél véél eigen inbreng mogelijk is. Verder verwijzen wij u naar de mogelijkheden die eenvoudigweg binnen handbereik zijn en waar u wellicht nooit bij stil heeft gestaan. Doordat wij al deze mogelijkheden uitvoerig beschrijven zult u bemerken dat onze internetsite enorm veel tekst bevat, neemt u daarom dan ook rustig de tijd om deze informatie door te lezen en heeft u achteraf nog vragen, aarzelt u dan niet en stel deze dan per e-mail, telefonisch of tijdens een bezoek aan ons bedrijf.

______________________________________
Lupine Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Wateringen:

Adres: Herenstraat 22, 2291 BG Wateringen
Telefoonnummer: 0174-27.00.90
______________________________________
Lupine Uitvaartverzorging en Uitvaartcentrum Leidschendam – Voorburg:

Adres: Nieuwstraat 10a, 2266 AD Leidschendam
Telefoonnummer: 070-387.98.08
______________________________________
Lupine Uitvaart-Informatiecentrum Poeldijk:
Adres: Voorstraat 26, 2685 EM Poeldijk
Telefoonnummer: 0174-27.00.90
______________________________________
Lupine Uitvaartcentrum Rijswijk:
Adres: Sir Winston Churchilllaan 372, 2285 SK Rijswijk
Telefoonnummer: 070-387.98.08
______________________________________
Uitvaartcentrum “Het Familiehuys”, Poeldijk:
Adres: Monsterseweg 92, 2685 LK Poeldijk
Telefoonnummer: 0174-27.00.90
______________________________________

e-mail: info@lupine.nl

Ook wanneer u op- of aanmerkingen heeft betreffende onze internetsite, vernemen wij dat uiteraard graag van u.

Nog een kleine toevoeging; Veelvuldig wordt gevraagd waarom wij voor de naam Lupine hebben gekozen en wat de achterliggende gedachte is van deze naam. Welnu; ooit hebben wij een uitvaart mogen begeleiden van een meneer die zijn vrouw op vakantie in Oostenrijk heeft leren kennen. Om haar ervan te overtuigen dat hij de ware voor haar was plukte hij iedere dag, als het donker was, uit de tuin van het hotel een bos bloemen voor haar (Lupines). De aanhouder wint, en dit heeft dan ook uiteindelijk geresulteerd in een lang en gelukkig huwelijk. Toen deze meneer overleed had zijn vrouw een belangrijke wens: zij wilde haar man bij de uitvaart Lupines meegeven. Het overlijden van deze meneer was echter midden in de winter, op dat moment groeiden er nergens binnen Europa Lupines. Uiteindelijk is het gelukt om via een bloemenimport/exportbedrijf, op de dag van de uitvaart op luchthaven Schiphol, een kistbedekking klaar te hebben van bloeiende Lupinen. Het gezicht van die mevrouw die ondanks het treurige verlies een blijde glimlach kreeg toen zij de met bloeiende Lupines bedekte uitvaartkistkist van haar man zag, blijft ons altijd bij. Vanaf dat moment stond de Lupine voor ons synoniem aan het onmogelijke mogelijk maken.

Peter van der Aa, Marcel Scheffers, Willie van Es, Monique van Paassen, Sonja Lelieveld, Remco Harms, Erika van Roon, Ben Slimmen